Tier i Super7 nowymi moderatorami na forum
Tier i Super7 nowymi moderatorami na forum
Miło ogłosić mi, że nasze forum wzbogaciło się o dwóch nowych moderatorów.
Patronat nad działem gry liczbowe obejmie użytkownik Tier, który nasze forum odwiedza już od 6-ciu lat. Natomiast nad działem Zdrapki, pieczę obejmie użytkownik Super7, który jest z nami już od prawie 3 lat.
Mam nadzieję, że dzięki pomocy wspomnianych użytkowników, na forum zapanuje ład i porządek. W tym miejscu chciałbym im życzyć braku konieczności interwencji i podziękować za chęć pomocy.
Patronat nad działem gry liczbowe obejmie użytkownik Tier, który nasze forum odwiedza już od 6-ciu lat. Natomiast nad działem Zdrapki, pieczę obejmie użytkownik Super7, który jest z nami już od prawie 3 lat.
Mam nadzieję, że dzięki pomocy wspomnianych użytkowników, na forum zapanuje ład i porządek. W tym miejscu chciałbym im życzyć braku konieczności interwencji i podziękować za chęć pomocy.
- Krzysiek1989
- Mistrz typowania
Re: Tier i Super7 nowymi moderatorami na forum
Super
Gratulacje Panowie !!! 

- KrzysioMisio
- Boss
Gratulacje, wiem sam po sobie że funkcja Moda to odpowiedzialne i czasami wyczerpujące stanowisko. Oby jak najmniej sprzątania i użerania się ...
Graty 
Wreszcie, tak długo nikogo nie było

Wreszcie, tak długo nikogo nie było

Dzięki za zaufanie. :D
dobry wybór :)
Gratuluje;)
Powodzenia i wytrwałości !
W sumie nie wiem gdzie napisac - wiec wrzuce tutaj.
Wchodzac na dzial EJ wyskakuje mi info - nie masz uprawnienia do przegladania tego forum? Czemu?
Wchodzac na dzial EJ wyskakuje mi info - nie masz uprawnienia do przegladania tego forum? Czemu?
Admin stworzył nowy dział, ale uprawnienia do przeglądania ustawione są tylko dla niego, ewentualnie jeszcze dla moderatorów. a ponieważ forum czyta wybiórczo, to nie widzi tego problemu, o którym już pisaliśmy w shoutboxie. Jakąś PW trzeba napisać do Boćka.
Ooo, nowi moderatorzy, gratuluję i powodzenia
P.S. Bociek, chyba zapomniałeś przemalować nicki moderatorów na ładny zielony kolor, tak jak to kiedyś było

P.S. Bociek, chyba zapomniałeś przemalować nicki moderatorów na ładny zielony kolor, tak jak to kiedyś było

Już sprawdzam co z EuroJackpot-em się dzieje.
Powinno już być ok - sorki za niedociągnięcie.
Powinno już być ok - sorki za niedociągnięcie.