Typowanie liczb LOTTO
Re: Typowanie liczb LOTTO
U mnie dziś tylko 1/6 CT 

Ponad rok grania(losowanie w losowanie) tymi samymi 6 liczbami dało mi jedną trójke w lotto i dwie trójki w plusie ;) nieźle, nie? hehe
Teraz trochę szkoda nie puszczać tego zestawu, bo jak wypadnie coś grubszego to można się wkurzyć nieźle :D
Wczoraj 2/6 w plusie
Teraz trochę szkoda nie puszczać tego zestawu, bo jak wypadnie coś grubszego to można się wkurzyć nieźle :D
Wczoraj 2/6 w plusie
Dlatego dla mnie osobiście granie tym samym zestawem to nie jest najlepszy pomysł. Możesz latami grać stałym zestawem i trafić tak jak Ty kilka trójek. Ale zniechęcisz się, zaprzestaniesz parę razy wysyłać kupon z tymi liczbami i nagle okazuje się, że wleciała by z tego piątka albo co gorsza szóstka...Karol924 pisze: ↑29 gru 2017, 6:16Ponad rok grania(losowanie w losowanie) tymi samymi 6 liczbami dało mi jedną trójke w lotto i dwie trójki w plusie ;) nieźle, nie? hehe
posting.php?mode=quote&f=5&p=148665#
Wczoraj 2/6 w plusie

Mądry polak po szkodzie, teraz też chyba bym się nie zdecydował na taką gre. No nic, dopóki cena za zakład nie poszybuje nie wiadomo ile do góry będe grał ;) To co wydaje na lotto(mini także) w porównaniu z tym co wydawałem na papierosy to i tak dużo mniejsza suma :d
U mnie tak właśnie było z ML. Grałem stałymi i zaprzestałem, wtedy los zagrał mi na nosie.boobs pisze: ↑29 gru 2017, 7:00Dlatego dla mnie osobiście granie tym samym zestawem to nie jest najlepszy pomysł. Możesz latami grać stałym zestawem i trafić tak jak Ty kilka trójek. Ale zniechęcisz się, zaprzestaniesz parę razy wysyłać kupon z tymi liczbami i nagle okazuje się, że wleciała by z tego piątka albo co gorsza szóstka...Karol924 pisze: ↑29 gru 2017, 6:16Ponad rok grania(losowanie w losowanie) tymi samymi 6 liczbami dało mi jedną trójke w lotto i dwie trójki w plusie ;) nieźle, nie? hehe
posting.php?mode=quote&f=5&p=148665#
Wczoraj 2/6 w plusie![]()
![]()

4 czy 5 padło? 

Zagrałem 02.01. 2 zakłady bez plusa z racji własnie tego że nie mogłem wysłać w sylwestra .Na 2 zakłady w jednym 0/6 a w drugim szok 1/6
Na jakiś czas wypisuję sie tak samo z gier lotto chociaż i tak gram maksymalnie mało inwestując w ten kicz. Lepiej sobie nawet 2 piwa wziąć niż opłacać tych cwaniaków co za 4/6 płacą 39zł jak ostatnio j***ć

Na jakiś czas wypisuję sie tak samo z gier lotto chociaż i tak gram maksymalnie mało inwestując w ten kicz. Lepiej sobie nawet 2 piwa wziąć niż opłacać tych cwaniaków co za 4/6 płacą 39zł jak ostatnio j***ć
Dziś mija rok od wygranej ostatniej trójki. W 2017 zagrałem moze z 5 razy w lotto wiec jestem zdaje sie na plusie 

"Żeby wygrać trzeba grać" 

- Krzysiek1989
- Mistrz typowania
Gracie dzisiaj o te mocno naciągane 13 mln ? Mi się wydaje, że kumulacja jeszcze potrwa i nikt nie trafi szóstki.
Ja gram zawsze jak jest powyżej 5 mln. Jak jakimś cudem siądzie to wakacje do końca życia a to tylko 3 zł lub 4 zł z plusem ;)
- Krzysiek1989
- Mistrz typowania
Tą złotówkę zawszę warto dopłacić, bo jak to mówią chytry traci dwa razy. Ostatnio rozmawiałem z miłą Panią z kiosku w galerii MANHATTAN i dowiedziałem się, że była u nich kobieta z dużą wygraną w Lotto. Nie wiadomo czy w plusie czy w zwykłym, ale wyskoczył komunikat, że zapraszają do oddziału. Kupon ponoć był z 23 grudnia. Najlepsze jest to, że to była jakaś starsza babka i mąż ją wysłał żeby poszła sprawdzić
Nieźle ją to zmieszało, bo nie wiedziała do jakiego oddziału i po co 

No właśnie. Ja puściłem dwa zakłady z plusem i chociaż się zwróciło, bo wpadła wczoraj trójka w plusie na CT. Mogliby podnieść lekko za te trójki ale po co im jak i tak lud gra. Przynajmniej 10 a nie pusto, a nie gram za często w tę grę.
W ostatnim czasie padły dwie trójki . Jedna wczorajsza i jedna w plusie z 20 stycznia .
Niestety bez heppy endu , bo w sumie na 3 ostatnie losowania wydałem 44 złote a wróciło się 34 .
Gdyby zamiast 3 we wczorajszym losowaniu padła 2 była by czwóreczka warta 179 zł .
Od tego roku ( właściwie 20.01) postanawiam grać głównie w lotto+ i wydawać max 36-48 zł na tydzień .
wcześniej nie zamieszczałbym tego postu i nie załączał skanu kuponów ponieważ bilansem ujemnym nie ma się co chwalić , ale postanawiam prowadzić statystyki trafień ,a tu jest dla mnie właściwe do tego miejsce .
Nie prowadzę za to bilansu finansowego , bo tu wynik i tak wyjdzie tragiczny.
Więc zaczynam w tym roku trafione 2 x 3/6 (1L,1L+)
Daje sobie spokój z Mini lotto i marzeniami o wygranej ponad 200 tyś zł a zadowolę się 5/6 w lotto . Kto wie może gdy na małym przystane to Pan Bóg prędzej da :)
Niestety bez heppy endu , bo w sumie na 3 ostatnie losowania wydałem 44 złote a wróciło się 34 .
Gdyby zamiast 3 we wczorajszym losowaniu padła 2 była by czwóreczka warta 179 zł .
Od tego roku ( właściwie 20.01) postanawiam grać głównie w lotto+ i wydawać max 36-48 zł na tydzień .
wcześniej nie zamieszczałbym tego postu i nie załączał skanu kuponów ponieważ bilansem ujemnym nie ma się co chwalić , ale postanawiam prowadzić statystyki trafień ,a tu jest dla mnie właściwe do tego miejsce .
Nie prowadzę za to bilansu finansowego , bo tu wynik i tak wyjdzie tragiczny.
Więc zaczynam w tym roku trafione 2 x 3/6 (1L,1L+)
Daje sobie spokój z Mini lotto i marzeniami o wygranej ponad 200 tyś zł a zadowolę się 5/6 w lotto . Kto wie może gdy na małym przystane to Pan Bóg prędzej da :)