EuroJackpot w Polsce
Re: EuroJackpot w Polsce
Kiedyś padnie ta główna w Polsce i wszystkie teorie oraz analizy cen zakładów, stopni wygranych i prawdopodobieństwa sprowadzą się tylko do jednego jakże znanego hasła - "żeby wygrać, trzeba grać" 

- KrzysioMisio
- Boss
No i proszę, w niedalekiej odemnie Wieliczce udało się komuś upolować 300k. Ciekawe czy to taki gracz na 1 zakład czy ktoś może postanowił zaszaleć...

Będzie na stronie jutro. Trzecia wygrana była w Lublinie.
A jednak wychodzi na to ze to kolektura w pobliżu dworca PKS. Grałem tam ze 2-3 razy.Plac Jedności.Będę tam w środę lub czw zobacze czy wisi jakiś szyld. Co za farciarz. Wrzucę wam fotkę jeśli coś ciekawego sie znajdzie heheehe.
Myslalem ze wyleczylem sie z EJ... Jednak 175mkn robi swoje. Poslany jeden dzisiaj...
Jestem wsciekly na EJ bo gralem trzeci raz i to nie jednym zakladem tylko za stowke czyli 8 okienek i Nic!!!ale musze oddac cesarskie co cesarzowi...ten KTOS kto trafil 4+2 jest w czepku urodzony,zauwazcie ze to IV stopien wygranych czyli tak jakby trojka w lotto za ktora jest 24 zlote a tu prawie milion!!!Ta nadwyzka jest niesamowita,gdyby nie to,to mialby"tylko"20 tys.
Trzeci raz grasz za stówkę i TOTALNIE nic? Nawet 2+1 nie było?
Nie pierwszy i nie ostatni. Wielu ludzi tak ma. Taka karma.
Ja jeszcze nie miałam z EJ problemu

Gry takie jak lotto czy EJ to tak średnio nadają się do grania takim sposobem. Oczywiscie wszystko zależy od szczęscia bo można wygrać jutro a mozna i nigdy, ale częstotliwość losowań oraz cena robią swoje. Uważam ze do grania stałymi zestawami to nadaje się jedynie Mini Lotto ze wzgl na relatywnie wysokie prawdopodobieństwo 5x5, częstotliwość losowań i cenę. Grałem tak jednym zakładem cały rok i padło 4x5+ obok. oczywiscie w niedzielę nie wysłałemJa od samego poczatu puszczam ten sam zestaw 10 zakladow - i nie trafilem kompletnie nic do tej pory :D