To prawda tym bardzie ,że pula na główne to mała część pieniędzy względem sum przeznaczonych na inne progi wygranych w zdrapce. Na takie zwroty to jest ponad 6 milionów przy starcie zdrapki.
500.000 W BANKU [387]
Re: 500.000 W BANKU [387]
A jeśli obie główne są kolekturach w których jest obecnie remont albo urlop 2-3 tygodniowy?KrzysioMisio pisze: ↑13 sty 2018, 9:54Przy takim popycie to powinny już paść obie główne.
Z zodiakiem masz rację, była też taka sytuacja, zapomniałem o nim. Może tez dlatego że to było tylko albo aż 100k, a tu mamy pól bańki i manie szukania, wręcz szaleństwo jak w czasach gorączki złota w USA.
Ja wiem, że może nasze teorie są z kosmosu, tak jak o magicznych kulkach w magnezach no ale sama sytuacja daje głęboko do myślenia i właśnie pożywkę dla spiskowych teorii...
Dodam na koniec raz jeszcze: TS na pewno wie, kw której serii te główne wygrane są, może nie wie gdzie, jeśli one sa dalej w obiegu są. ale jeśli nie padną, powinni wyłożyć karty na stół i ujawnić nr seryjne paczek w których były i poinformować czy były w ogóle w obiegu. W sumie to też zgadzam się z toba że mogła też np. zaistnieć sytuacja że PRS skądś zabrał paczkę i wywalił ją już nawet do magazynu
To nie powinno tak być, dlatego pisałem w innym temacie że żywotność zdrapek na rynku powinna być jasno i sztywno określona.
Po co TS ma udowadniać gdzie były główne skoro nie ważne czy były czy nie to i tak 99% graczy dalej będzie grało bo to nałóg... 90% ludzi kupuje dalej zdrapkę mimo, że już wszystkie główne w niej padły...większość nawet tego nie wie bo o tym nie pomyśli... udowadnianie czegoś dla tych 10% pozostałych ludzi to strata czasu dla nich i niepotrzebne skupianie na sobie uwagi. Jak wskażą gdzie były główne i będą to jakieś wsie to będzie nagonka, że specjalnie tam ulokowali... zawsze się znajdzie jakieś ale. Dla nich jest ok bo dalej mają licencję i udowadniać mogą coś jedynie na życzenie licencjonodawcy...
Pojechałem specjalnie 30 km na wies, gdzie mialo byc duzo zdrapek - miejscowosc była na górze spisu. Mialem przygotowane kilka stów a okazało się, że jest 6 zdrapek XD.
Byc moze to tylko oje bledne wrazenie... ale nie wydaje sie Wam, ze ostatnio coraz wiecej zdrapek konczy sie bez odebrania glownej/glownych nagrod?
Kiedys tak nie bylo... pytanie jaka jest tego przyczyna?
1. ludzie sie cofneli w rozwoju i nie ogarniaja zasad zdrapek
2. TS widzac, ze taka sytuacja powoduje zwiekszenie sprzedazy - specjalnie cos kombinuje (o ile ma taka mozliwosc, lecz tego nie udowodni nikt)
Tym bardziej, ze transze zdrapek puszczane sa w jakiejs tam kolejnosci - glownie po to, aby na poczatku sprzedazy trafila pierwsza wygrana i nakrecala sprzedaz.. i aby jednoczesnie za szybko nie padla ostatnia glowna, gdyz ta sprzedaz moze mocno spac...z drugiej strony - ciemny lud kupi wszystko
Kiedys tak nie bylo... pytanie jaka jest tego przyczyna?
1. ludzie sie cofneli w rozwoju i nie ogarniaja zasad zdrapek
2. TS widzac, ze taka sytuacja powoduje zwiekszenie sprzedazy - specjalnie cos kombinuje (o ile ma taka mozliwosc, lecz tego nie udowodni nikt)
Tym bardziej, ze transze zdrapek puszczane sa w jakiejs tam kolejnosci - glownie po to, aby na poczatku sprzedazy trafila pierwsza wygrana i nakrecala sprzedaz.. i aby jednoczesnie za szybko nie padla ostatnia glowna, gdyz ta sprzedaz moze mocno spac...z drugiej strony - ciemny lud kupi wszystko
Niggdzie na zdrapce nie jest napisane znajdź 3 takie same małe literki, a niektórzy tak drapią.
Dla tych co uważają że może być max 10 przegranych pod rząd, to proszę zajrzeć w ten link (pierwszy post), jak się okazuje może być i 11 pustych pod rząd a potem seria wygranych
http://www.forumlotto.pl/viewtopic.php? ... 5&start=75

http://www.forumlotto.pl/viewtopic.php? ... 5&start=75
Max.10 pustych I max.10 wygranych,tak mi kiedys powiedziano w ts-ie,taka jest ogolna zasada I tak jest w regulaminie wewnetrznym.
Sorki,ale ten post nie jest dla mnie zadnym dowodem,nie ma np.zdjecia a pisac mozna wszystko,ja napisze ze mialem 15 pustych pod rzad I Ty masz w to wierzyc?Ja mialem kilka razy taka sytuacje ze klient drapal przede mna I klal ze 10 pustych pod rzad,wkurzal sie I wychodzil,ja wtedy bralem 11 wiedzac ze na pewno cos w niej jest i zawsze bylo wiec ja z doswiadczenia wiem jak jest i uwazam ze tamten post nie jest prawdziwy.Zawsze masz prawo jako gracz zadzwonic do kierownika dzialu zdrapek i uslyszysz to samo co ja:)
Sorki,ale ten post nie jest dla mnie zadnym dowodem,nie ma np.zdjecia a pisac mozna wszystko,ja napisze ze mialem 15 pustych pod rzad I Ty masz w to wierzyc?Ja mialem kilka razy taka sytuacje ze klient drapal przede mna I klal ze 10 pustych pod rzad,wkurzal sie I wychodzil,ja wtedy bralem 11 wiedzac ze na pewno cos w niej jest i zawsze bylo wiec ja z doswiadczenia wiem jak jest i uwazam ze tamten post nie jest prawdziwy.Zawsze masz prawo jako gracz zadzwonic do kierownika dzialu zdrapek i uslyszysz to samo co ja:)
125 sztuk kupionych
4 x 50 zł
11 x 20 zł
19 x 10 zł
------------------
610 zł wygrane
Nic powyżej 50 zł :|
4 x 50 zł
11 x 20 zł
19 x 10 zł
------------------
610 zł wygrane
Nic powyżej 50 zł :|
Zgadza się. U mnie też wiele razy przywozili wybrakowane paczki np. połowę i zawsze bez żadnego problemu można je było potem wrzucić na stan lottomatu
w innej kolekturze

Pisaliśmy już o tym parę razy. Maksymalnie może być 9 zdrapek pustych pod rząd w zdrapkach po dyszcze

W tych po 20 zeta natomiast może się zdarza 7 pustych po kolei

A co do protestów i nerwowej wysypki co poniektórych, to naprawdę nie ma co się ośmieszać i narażać na pośmiewisko

Przecież to jest jak szukanie igły w stogu siana i to nawet przy tak niskim nakładzie! Decyduje o tym losowość, statystyka i prawdopodobieństwo, przypadkowość, szczęście, no i rzecz jasna jak ktoś już tu napisał po prostu czysta matematyka, czyli arytmetyka

Takie 500 tysiaków na kartoniku dla TS, to jak dla nas 5 grosików

bilans wachlarza nr 23
1x50
2x20
3x10
w plecy 110pln
1x50
2x20
3x10
w plecy 110pln
a Tobie co?
Ostatnio zmieniony 13 sty 2018, 22:19 przez Snooki, łącznie zmieniany 1 raz.
czytam czytam i nie wiem o co chodzi..... Kto co o Tobie pisze?